042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Utvecklare

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi en utvecklare till affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom både etablerad och ny teknik. I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom att förbättra och effektivisera affärsprocesserna.

Du kommer att arbeta projektbaserat i team med kompetenta och erfarna kollegor. Projekten består av nyimplementationer, uppgraderingar och effektiviseringar för befintlig och ny kund. Som person brinner du för att lösa affärsbehov med hjälp av teknik. Du har ett starkt tekniskt intresse, är en självständig problemlösare och trivs med att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll såväl internt som externt.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Utveckla och delta i projektleveranser
  • Designa kundunika och genomtänkta lösningar
  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor som rör affärsprocesser, helhetstänk och användarvänlighet
  • Kanske är du nyexaminerad med relevant utbildning eller så har du några års arbetslivserfarenhet där du fått möjlighet att få insikt i företagande och dess processer. Vi tror att du förstår hur man resonerar och tar fram pedagogiska lösningar där kundens krav står i centrum. Vi värdesätter ett stort eget driv, engagemang och förmåga att lösa problem.

Vidare tror vi att du har:

  • En god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänk
  • En positiv attityd
  • Erfarenhet av utveckling och programmering

Har du dessutom erfarenhet från några av nedan områden ser vi det som starkt meriterande:

  • Programmeringserfarenhet av C/AL eller AL
  • Tidigare erfarenhet av arbete med affärssystem
  • Git och Microsoft Azure DevOps

Navet
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar i affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central. Dessutom utvecklar vi egna applikationer genom den egenutvecklade integrationsmotorn NavetEdge. Vi har också flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar och sammansättningar av Microsofts komponenter där exempelvis Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Kontaktperson
Anders Claesson
Partner
E-post: anders.claesson@navet.se
Mobil: 0705-335022

BI-konsult till Navet

Vad innebär tjänsten? Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår...

läs mer

Backend-utvecklare

För att fortsätta leverera kundunika lösningar behöver vi dig som är nytänkande och som vill skapa helhetslösningar tillsammans med våra kunder. Vi söker en duktig Backend-utvecklare som brinner för tekniken och vill ta sig an en utmanande och bred roll.

Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar. Du är helt bekväm med att använda npm, du vet hur du bör sätta upp unit-testing i en Node-applikation och du har förståelse för GraphQL-API.

läs mer