042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Molnspecialist

Vad innebär tjänsten?

I rollen som Molnspecialist kommer du att få en nyckelroll hos oss. Du arbetar med konfigurering, migrering och standardisering av våra hosting-miljöer med stort fokus på kundnytta. Som person har du ett starkt tekniskt intresse och brinner för att ta fram nya och vidareutveckla helhetslösningar inom etablerad och ny teknik. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll och trivs med att samarbeta med kompetenta kollegor.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Hantera konfigurationer av Saas-tjänster, i huvudsak Business Central med tillhörande integrationer
  • Serverkonfigurationer och hantering av installationer, i huvudsak Microsoft Dynamic NAV, såväl on-premise i kundernas egna miljöer som i vår egen Azure-plattform
  • Supportera kollegor och bidra till effektiva och smidiga leveranser
  • Fungera som tekniskt stöd i vissa frågor som rör vår interna IT-miljö

Vi ser gärna att du tidigare arbetat framgångsrikt med olika typer av cloud-lösningar, gärna Microsoft Azure. Alternativt har du erfarenhet av traditionell serverkonfiguration och känner dig nu redo att gå mot molnet. Har du dessutom erfarenhet av att implementera affärssystemslösningar är detta meriterande. Erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Business Central är starkt meriterande. Vidare har du mycket goda kunskaper i några av nedan teknikområden:

  • Windows Server
  • Active directory och Azure AD
  • Microsofts molnlösningar
  • Microsoft Azure
  • Microsoft SQL
  • Microsoft Windows

Navet
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar både i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och för integration mellan affärssystemet och externa stödsystem, omvärlden och kringutrustning. Vi har flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar där Microsofts komponenter såsom Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Kontakta Christopher Svensson och anmäl ditt intresse för tjänsten. Skriv några rader om varför du är intresserad samt ett CV.

Kontaktperson
Christopher Svensson
Cloud Specialist
E-post: christopher.svensson@navet.se
Mobil: 0736-883452.

Utvecklare

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda kundunika lösningar. Därför söker vi just nu en utvecklare till affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom både etablerad och ny teknik. I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom att förbättra och effektivisera affärsprocesserna.

läs mer

Backend-utvecklare

För att fortsätta leverera kundunika lösningar behöver vi dig som är nytänkande och som vill skapa helhetslösningar tillsammans med våra kunder. Vi söker en duktig Backend-utvecklare som brinner för tekniken och vill ta sig an en utmanande och bred roll.

Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar. Du är helt bekväm med att använda npm, du vet hur du bör sätta upp unit-testing i en Node-applikation och du har förståelse för GraphQL-API.

läs mer