042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Backend-utvecklare

Vad innebär tjänsten?
Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar. Du är helt bekväm med att använda npm, du vet hur du bör sätta upp unit-testing i en Node-applikation och du har förståelse för GraphQL-API.

Några arbetsuppgifter i tjänsten:

  • Utveckla och delta i projektleveranser
  • Designa kundunika och genomtänkta lösningar
  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor som rör affärsprocesser, helhetstänk och användarvänlighet.
  • Nyimplementationer, uppgraderingar och effektiviseringar för både befintliga och nya kunder av olika storlek.
  • Stacken för rollen är bland annat Node.js, TypeScript/JavaScript, Microservices i Azure, Azure Cosmos DB, GraphQL och Azure DevOps.

Vem är du?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet och är beredd att axla en bred roll med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer ingå i ett team med mycket erfarenhet men nödvändigtvis inte helt överlappande kompetens. Därför är du antagligen tekniskt nyfiken och trivs med att lösa problem på egen hand. Du vågar dyka ner i den djupa delen av poolen och testa saker du inte gjort tidigare.

Som person tycker du om att se och lösa kundens affärsbehov med hjälp av teknik. Du har ett starkt tekniskt intresse och trivs bra med såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor och kunder. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll. Vi tror även att du har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänk och en positiv attityd gentemot nya utmaningar. Vi tror även att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Navet
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar i affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central. Dessutom utvecklar vi egna applikationer genom den egenutvecklade integrationsmotorn NavetEdge. Vi har också flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar och sammansättningar av Microsofts komponenter där exempelvis Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Kontakta Partner Anders Claesson och anmäl ditt intresse för tjänsten. Skriv några rader om varför du är intresserad och skicka med ett CV.

Kontaktperson
Anders Claesson
Partner
E-post: anders.claesson@navet.se
Mobil: 0705-335022

BI-konsult till Navet

Vad innebär tjänsten? Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår...

läs mer

Utvecklare

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda kundunika lösningar. Därför söker vi just nu en utvecklare till affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom både etablerad och ny teknik. I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom att förbättra och effektivisera affärsprocesserna.

läs mer