042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Applikationskonsult

Vad innebär tjänsten?
Som applikationskonsult arbetar du i våra implementationsprojekt med stor frihet och stora möjligheter till personlig utveckling tillsammans med drivna och kompetenta kollegor. Du är med från ax till limpa, med möjlighet till mycket kundkontakt då vi alltid arbetar verksamhetsnära i framtagandet av de lösningar vi levererar. Som en certifierad Microsoft-partner arbetar vi med Dynamics 365 Business Central (och dess föregångare Dynamics NAV) med tillhörande lösningar för BI, Integration och specifika branschlösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att hjälpa våra kunder utveckla sina affärsprocesser. Detta gör vi genom samlad kompetens och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Anordna workshop och utbilda slutanvändare i affärssystemet
  • Identifiera kundbehov och utifrån detta ta fram lösningar
  • Hjälpa kunder med avancerad konfiguration och datamigrering
  • Driva och ta fram avancerade installationer av såväl standard som kundanpassade funktioner och integrationer
  • Testning
  • Löpande arbete med våra kunders befintliga installationer

Du innehar en god förståelse och intresse för såväl teknik som affärsutveckling. Du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning affärssystem. Arbetar du idag som applikationskonsult inom ERP är detta förstås meriterande, men inte ett krav. Du formulerar dig obehindrat i både svensk och engelsk skrift och är i övrigt en god kommunikativ förmåga. Du är proaktiv och har samtidigt lätt att anpassa dig till nya situationer.

Tjänsten är på heltid med placering antingen i Malmö eller Helsingborg.

Kontakta Partner Anders Claesson och anmäl ditt intresse för tjänsten. Skriv några rader om varför du är intresserad samt ett CV. E-post, anders.claesson@navet.se, Mobil 0705-335022.

Kontaktperson
Anders Claesson
Partner
E-post: anders.claesson@navet.se
Mobil: 0705-335022

Molnspecialist

I rollen som Molnspecialist kommer du att få en nyckelroll hos oss. Du arbetar med konfigurering, migrering och standardisering av våra hosting-miljöer med stort fokus på kundnytta. Som person har du ett starkt tekniskt intresse och brinner för att ta fram nya och vidareutveckla helhetslösningar inom etablerad och ny teknik. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll och trivs med att samarbeta med kompetenta kollegor.

läs mer

Projektledare Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV

I rollen som Projektledare utgör du en förstärkning till ett team av medarbetare som leder komplexa kunduppdrag med fokus på implementation av affärssystemslösningar. Som en certifierad Microsoft-partner arbetar vi med Dynamics 365 Business Central (och dess föregångare Dynamics NAV) med tillhörande lösningar för BI, Integration och specifika branschlösningar. Som projektledare leder och coachar du en projektgrupp av specialister (alltifrån applikationskonsulter till utvecklare och lösningsarkitekter) och har ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Ditt övergripande mål är att utveckla våra kunders affärsprocesser och din förståelse för kunder olika verksamheter är avgörande för kvalitetssäkra, effektiva och lyckade projekt!

läs mer

BI-konsult till Navet

Vad innebär tjänsten? Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår...

läs mer

Utvecklare

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda kundunika lösningar. Därför söker vi just nu en utvecklare till affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom både etablerad och ny teknik. I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom att förbättra och effektivisera affärsprocesserna.

läs mer

Backend-utvecklare

För att fortsätta leverera kundunika lösningar behöver vi dig som är nytänkande och som vill skapa helhetslösningar tillsammans med våra kunder. Vi söker en duktig Backend-utvecklare som brinner för tekniken och vill ta sig an en utmanande och bred roll.

Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar. Du är helt bekväm med att använda npm, du vet hur du bör sätta upp unit-testing i en Node-applikation och du har förståelse för GraphQL-API.

läs mer