042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Applikationskonsult

Vill du bli en av oss och bidra till Bättre affärer för vår kunder?

 

 

Är du vår nästa Applikationskonsult?

 

Vi på Navet utvecklar helhetslösningar baserade på affärssystemet Microsoft Dynamics Business Central (tidigare känt som NAV eller Navision). Arbetet innefattar kartläggning och optimering av processer, utveckling av nya funktioner, integration med externa system samt lösningar för beslutsstöd. Allt detta gör vi enligt vår arbetsmodell: analys – struktur – genomförande.

Vi söker nu efter en konsult som har några års arbetslivserfarenhet, gärna från kundsidan, som brinner för att hjälpa kunder i deras dagliga utmaningar. Du bör även tycka om att ta fram nya och helhetslösningar med både etablerad och ny teknik där kundnyttan är i fokus. Vi ser att du är en självständig problemlösare och gillar utmaningar samt att ha ett nära samarbete med kund. Du är strukturerad, självgående och professionell i din yrkesroll såväl internt som externt.

Kanske är du idag Redovisningsekonom som arbetar i just Business Central och dessutom är nyfiken på konsultyrket? Då är det på Navet du ska arbeta!

Navet har erhållit certifiering från Great Place to Work som bekräftar att vi är en Sveriges bästa arbetsplatser.

Att arbeta på Navet

 

Kontor i Helsingborg & Malmö

Vi har centralt belägna kontor i både Helsingborg och Malmö. Vi har flexibla arbetstider och miljöer.

Förmåner

Högsta möjliga friskvårdsbidrag, extra semesterdagar, generös tjänstepension & företagsäventyr för att nämna några. 

Vidareutbildning

Navet har ett nära samarbete med Microsoft och ingår i Aderian Group vilket möjligör certifieringar och vidareutbildning.

MÖT NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Möt vår applikationskonsult Julia!

Julia har arbetat hos oss på Navet i cirka två och har tidigare arbetat som redovisningsekonom och systemägare.

Möt vår teamleader & projektledare Martin!

Martin är projektledare hos oss på Navet och har en bred erfarenhet från kundsidan. Han är specialiserad på vår nisch mot uthyrningsbranschen.

Vår kultur

Välkommen till Navet – en dynamisk och framstående arbetsplats där passion och innovation kombineras för att skapa en inspirerande miljö. Som en ledande aktör inom affärssystemet Microsoft Dynamics Business Central erbjuder vi spännande möjligheter för ambitiösa talanger att bli en del av vårt team.

Vi är stolta över att vara certifierade av Great Place to Work, vilket speglar vår dedikation till att skapa en välmående arbetsplatskultur. På Navet tror vi på att sätta människor i första rummet. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar till personlig utveckling och professionell tillväxt. Här ges du möjlighet att utmana dig själv, ta initiativ och vara en del av spännande projekt som bidrar till våra kunders framgång.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta med att utveckla helhetslösningar baserade på Microsoft Dynamics Business Central. Du kommer att vara involverad i kartläggning och optimering av processer, utveckling av nya funktioner, integration med externa system och lösningar för beslutsstöd.

Navet – En del av Aderian Group

Aderian utgörs av lokalt ledande bolag med lång erfarenhet och starka varumärken inom IT & applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster säkerhet och digitalisering till små och medelstora företag. Där vi på Navet erbjuder vår unika spetskompetens inom affärssystem. Tillsammans är vi 370 anställda och omsätter cirka 1 miljard SEK.

Kontakta Josefine eller Sofie för mer information och ansökan

Josefine Liebert

Josefine Liebert

Koordinator

Sofie Torstensson

Sofie Torstensson

HR- & löneadministratör