042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Bättre affärer-dagen – 11 juli 2022

Måndagen den 11 juli sätter vi fokus på framtiden. Vilka insikter kring nya trender påverkar förutsättningarna för din affärsmässiga framgång och stödjer dina beslut? Under ledning av Henrik Mitelman, analytiker och krönikör på DI, får vi ta del av framtidsspaningar och intressanta panelsamtal i ett pulserande Båstad. Vi inspirerar, utmanar och ger receptet på hur vår region kan växa sig ännu starkare.

Är digitaliseringen vägen till en bättre framtid?
Att skapa framtidsrelevanta insikter som underlag till strategiska beslut blir allt viktigare. Vi kommer att samtala om flera aktuella omvärlds- och framtidsspaningar med stöd av AI-metodik (powered by Quilt.ai). Dessa omfattar bland annat insikter kring Gen-Z men även andra frågor som påverkar våra beslut kring den framtida arbetsplatsen, bostaden, fritiden eller livsstil samt olika aspekter av hållbarhet.

Henrik Mitelman inleder med en högaktuell makroanalys som följs av omvärlds- och framtidsspaningar. Dessa kommenteras av vår panel med ledande representanter från bland annat Wihlborgs, Malmö FF, Gullberg & Jansson, Hövding Sweden, Lunicore, Victoriahem och Pre-Zero.

Information
Måndag 11 juli 2022 kl 11.30 – 15.30, inklusive lunch och mingel på Kongressen, Hotell Skansen i Båstad.

Anmälan sker senast den 20/6 till Anna Mildner, anna.mildner@navet.se

Kostnad: 3.900 SEK ex moms.

För mer information:
www.battreaffarerdagen.se

OBS, fullbokat!
För väntelista, kontakta Anna Mildner, anna.mildner@navet.se