042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Navet välkomnar Jan Sturesson som Senior advisor

Navet och Jan Sturesson har genom åren lärt känna varandra genom ett antal olika uppdrag i marknaden och framöver sker ett ytterligare affärsmässigt närmande genom att Jan utsetts som Senior advisor i Navet.

Jan Sturesson har en lång karriär inom ledande strategiska befattningar, främst inom PWC där Jan bl.a. var global ledare för affärsområde offentlig sektor och internationella organisationer, såsom EU, FN och Världsbanken. Jan har även arbetat mycket med World Economic Forums globala framtidsanalyser med fokus på urbanisering och andra samhällstrender. Under de senaste åren har Jan grundat Kommunledningsakademin. Jan brinner för förändrings- och förbättringsarbete grundat på insikter och erfarenheter och gärna med stöd av innovationer och ny teknik.

”Navet fortsätter sin tillväxtresa sedan 1989 och i takt med att marknaden, våra kunder och behovet av våra specialistkompetenser förändrats så har vi även utvecklat vårt erbjudande. Idag besitter vi spetskompetens inom trend- och omvärldsanalys, strategisk rådgivning, fastighets- och bolagstransaktioner och digitalisering”, säger Göran Hellström, Partner och Vd.

”Jan har genom sin gedigna bakgrund och omfattande nätverk en värdefull kunskap för Navet när det gäller vår fortsatta utveckling av våra tjänster där vår AI-metodik i kombination med djup marknadsinsikt och omvärldsanalys ger oss en unik styrka i den delen av vårt kunderbjudande”, fortsätter Göran Hellström.

”Jag ser mycket fram emot att samverka med Navet på uppdragsbasis där vi kommer att lägga särskild vikt på att utveckla kunderbjudandet till offentliga verksamheter. Navet är en erkänd värdeskapare för sina kunder i en bred palett av specialistkompetenser som bevisligen möter en allt större efterfrågan i marknaden”, säger Jan Sturesson.