042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Navet får utmärkelse som ett great place to work

Navet är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work för andra året i rad. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Navet. I år säger 84 % av våra anställda att Navet är ett bra ställe att arbeta på.

”En Great Place to Work-Certifiering är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Maria Grudén, vd för Great Place To Work. ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarens faktiska upplevelse av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Navet är en av de bästa organisationerna i landet”.

”Vårt resultat från årets undersökning är väldigt glädjande och vi ser effekterna av vårt långsiktiga arbete för att nå våra strategiska mål. Allt som är bra kan bli ännu bättre och där arbetar vi med de identifierade förbättringsåtgärderna under hela året. Nu sätter vi upp ribban ytterligare för att nå över 90%, säger Göran Hellström, vd för Navet AB”.

Navet är ett ägarlett oberoende kunskapsföretag där medarbetarna brinner för att hjälpa våra kunder till bättre affärer. Vi är affärskonsulter med djup och bred näringslivserfarenhet i kombination med spetskompetens inom analys, transaktioner och affärssystem.

Navets kultur präglas av lyhördhet, kreativitet, pålitlighet och stabilitet. Navets värderingar och starka engagemang för våra kunder har bidragit till långvariga kundrelationer och drygt 30 år av lönsam tillväxt och affärsmässig framgång.

Vi anställer!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet? Besök vår karriärsida på www.navetanalytics.se.