042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Möt Erik Svenstrup, Associate på NAVET Corporate finance

Erik hittade Navet redan innan avslutade studier och så fort han var examinerad börjad han som en del av teamet inom NAVET Corporate finance. Men för att ta allt från början så är Erik uppvuxen i Ausås, cirka 1 mil utanför Ängelholm, på en gård där föräldrarna tidigare drev en väletablerad plantskoleverksamhet.  

Tidigt hade Erik ett stort intresse för matematik och problemlösning vilket ledde till ett intresse för att bli ingenjör och så hittade han en utbildning som beskrevs som en kombination av matematik, juridik och ekonomi inom fastigheter vilket verkade väldigt intressant. Några år senare stod han som nyexaminerad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds tekniska högskola (LTH).

”Under studietiden ökade även mitt intresse för ekonomi och fastigheter, och jag förstod att jag hamnat helt rätt. Redan innan studierna var klara var det därför självklart att konsult var rätt och att arbeta med transaktioner var det jag ville göra. Det är fantastiskt att arbeta med något man är så genuint intresserad av varje dag.”

Nu har det gått två år sedan jag började på Navet. Inom NAVET Corporate finance arbetar jag framförallt som rådgivare i fastighetstransaktioner med analys, framtagande av prospekt, värdering, due-diligence m.m. Men vi jobbar också med flera andra typer av rådgivnings och analysuppdrag inom fastighetsbranschen.

”Jag drivs i vardagen av att agera rådgivare och bidra till Bättre affärer för våra kunder. Vår inblick i många olika objekt och företag bidrar också till en mångsidighet som är väldigt stimulerande.”

Jag arbetar och utgår från Navets Malmökontor vilket lett till att jag sedan cirka ett år tillbaka bor med min sambo i Malmö och vi trivs väldigt bra. På fritiden tränar jag mycket på gym, löpning och BJJ (Brasiliansk Jiu-jitsu). Ett par gånger om året ser jag till att ge mig ut på vandring eller campingtur med ett par av mina vänner och sover under bar himmel. Jag är förutom att röra på mig också glad för att läsa och lyssna på böcker och har också ett stort intresse för teknik och datorspel vilket mycket av min fritid går åt till.