042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Navet rådgivare till ägarna bakom Ängelholms Padelklubb vid avyttring till PDL Group AB

PDL Group AB har förvärvat padelverksamheten i Valhall park, Ängelholm. Efter fem år har de åtta delägarna bakom Ängelholms Padelklubb valt att sälja verksamheten. NAVET Corporate finance har varit rådgivare till säljarna.

För en tid sedan signerades avtalen och idag tillträder de nya ägarna verksamheten. 2014 startade verksamheten och Ängelholms Padelklubb av åtta padelintresserade vänner. Sedan starten har verksamheten vuxit i snabb takt och för närvarande utökas antalet banor i form av en omfattande tillbyggnad. I januari 2021 beräknas verksamheten innefatta tio inomhusbanor samt två utomhusbanor. Samtliga delägare har andra arbeten och det var från början ett intresse som vuxit sig större.

PDL Group AB är en stor och etablerad aktör inom sporten och finns på 25 platser i Sverige, men bara tre av dem finns i Skåne och då i Malmö, Lund och Lomma. Detta innebär att förvärvet i Ängelholm är strategiskt rätt för köparna.

– PDL Group AB kommer fortsätta arbetet med att engagera ungdomar och säkra tillväxten. Det har varit en kul resa och vi är jättestolta över vad vi har skapat. Det här är vårt skötebarn och det är viktigt för oss att det blir bra även framöver, säger Anders Claesson.

PDL Group AB ägs av artisten Måns Zelmerlöv, före detta tennisproffset Jonas Björkman, Henrik Söderberg och Jonas Andersson samt ett investeringsbolag. NAVET Corporate finance hjälper kunder att kunna fokusera på de viktigaste frågorna och guidar genom hela försäljningsprocessen från start till mål.