042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Navet är partner till A Sustainable Tomorrow i Helsingborg den 15-16/9

Kanske har du hört talas om hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow som bildades för sju år sedan i Båstad med kunglig medverkan. Utifrån FN:s globala mål är målsättningen att sammanföra personer från näringsliv, akademi, civilsamhälle och offentlig sektor för att öka kunskapen om hur vi tillsammans kan förbättra och påskynda hållbarhetsarbetet.

Årets konferens på Sundspärlan i Helsingborg sker såväl fysiskt som digitalt den 15-16/9. Där kan du bl.a. ta del av tidigare statsminister Fredrik Reinfeldts omvärldsanalys med fokus på covid-19 och det stundande USA-valets påverkan på vår framtid.

Navet är officiell partner till årets konferens.

Läs mer om konferensen på https://asustainabletomorrow.com.se/