042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

Möt Gustaf Ahl, Associate på NAVET Corporate finance

“Jag drivs av spännande möten, utveckling och att ständigt arbeta för bättre affärer”

Gustaf avslutade sin studier år 2016 med en Civilekonomexamen inom finansiell ekonomi samt en kandidatexamen inom nationalekonomi. Det var dock redan innan avslutade studier som Gustaf kom i kontakt med Navet genom Lunicore. Lunicore Studentkonsult AB är Lunds Universitets studentkonsultbolag vilka Navet har ett gott samarbete med och där bland annat Göran Hellström, Navets VD, är styrelseordförande. Efter mötet med Navet var det klart, Gustaf skulle jobba på NAVET Corporate finance på Navets kontor i Malmö.

Intresset för finans- och kapitalmarknad har varit med sedan ungdomen och var faktiskt en av de sakerna som ledde till studier inom just finansiell ekonomi. Under studietiden var Gustaf dessutom engagerad i Unga aktiesparare och han har fortfarande aktier som ett litet sidointresse.

”Lyckade affärer är det mitt hjärta slår extra hårt för, på Navet arbetar jag med detta varje dag.”

Inom NAVET Corporate finance hjälper Gustaf, tillsammans med övriga teamet, företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar. Gustaf är delaktig inom alla områden men arbetar huvudsakligen med bolagstransaktioner och bolagsvärderingar samt strategisk rådgivning. Det är ett stimulerande arbete där man möter både spännande människor och företag.

”Alla möten, affärer och processer är unika vilket gör att man alltid tar med sig värdefulla insikter från varje projekt.”

Gustaf är från Helsingborg men har under många år bott i Vellinge med familjen. Inför studierna flyttade han till Lund och efter studierna stannade Gustaf där. Idag bor han i Lund med sin fru och kaninerna Claes och Alvin. Utöver intresset för ekonomi och affärer gillar han både att vara ute i naturen och historia. Han har dessutom ett stort intresse för flygplan och att flyga själv. Några flygpass har han gjort och en sak på hans ”bucketlist” är att ta flygcertifikat.