042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet Corporate finance växer

Efter ett framgångsrikt 2018 med många fina genomförda transaktioner inom såväl bolags- som fastighetssegmentet fortsätter vår expansion.

Efterfrågan på våra tjänster inom vårt affärsområde Navet Corporate finance är fortsatt god. För att fortsatt kunna leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder har vi sedan januari 2019 anställt Erik Svenstrup som Associate. Erik kommer primärt att förstärka vårt team inom fastighetstransaktioner.

Erik är utbildad Civilingenjör i Lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola (LTH). Vi hälsar Erik varmt välkommen.

Vi söker fortsatt efter fler duktiga talanger att komplettera vårt team med. Läs mer på vår rekryteringssida “Arbeta hos oss om vilka tjänster vi söker just nu.

Några av våra genomförda transaktioner 2018 innefattar Bolagsgruppen Lotorps förvärv av Pharmaxim, Wihlborgs förvärv av bilprovningsanläggningar i Helsingborg från ByggSjögren, Wihlborgs försäljning av fyra fastigheter i Malmö till Corem samt Catenas förvärv av AB Benzlers tidigare fabriksfastighet i Helsingborg.