GPTW_Certifiering_2020_RGB_150

Jobba hos oss inom

Våra specialister inom NAVET Analytics, NAVET Corporate finance och NAVET Affärssystem är de som utgör vår främsta framgångsfaktor. Därför värderar vi våra medarbetares kompetenser och personlig egenskaper högt. Vår rekryteringsstrategi omfattar såväl etablerade specialister som nya talanger.

Följ oss på LinkedIn – Här uppdaterar vi dig direkt när en tjänst blir ledig!

Utvecklare till NAVET Affärssystem

Dina projekt består dels av nyimplementationer, uppgraderingar och effektiviseringar för befintlig och ny kund. Som person brinner du för att lösa affärsbehov med hjälp av teknik.

Applikationskonsult till NAVET Affärssystem

Som applikationskonsult hos NAVET Affärssystem arbetar du i våra implementationsprojekt med stor frihet och stora möjligheter till personlig utveckling tillsammans med drivna och kompetenta kollegor.

BI-utvecklare till NAVET Affärssystem

Jobba med att förenkla vardagen för våra kunder genom visualisering av affärsnära data. Du kommer arbeta med behovskartläggning, design, utveckling och underhåll av applikationer baserade främst på Microsoft Power BI, Qlik Sense och QlikView.

Affärsutvecklare till NAVET Corporate finance

Tjänsten som Affärsutvecklare innebär att du är en nyckelspelare i affärsområdets fortsatta tillväxtresa och framgång. Du blir samtidigt en förstärkning av det teamet som är specialiserade på fastighetstransaktioner och strategisk rådgivning.

Projektledande analytiker till NAVET Analytics

Tjänsten som Projektledande analytiker utgör en förstärkning av teamet som är specialiserade på NavetAI. Du har ett genuint intresse för samhällsutvecklingsfrågor, affärs- och varumärkesstrategi samt kommunikation och är intresserad av att deltaga i utvecklingen kring vår nya AI-baserade metodik.

Ekonomistyrningskonsult med superuserkompetens inom Microsoft Dynamics NAV och Business Central till TEAM Financial

Arbeta med rådgivning i kvalificerade redovisningsfrågor och användarfrågor, utbildning samt helhetsansvar inom kvalificerad redovisning, analys och rapportering fram till års- och koncernredovisningar.

Projektledare Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV till NAVET Affärssystem

Som Projektledare hos NAVET Affärssystem driver du i våra implementationsprojekt tillsammans med kompetenta kollegor.

Molnspecialist till NAVET Affärssystem

Arbeta med konfigurering, migrering och standardisering av våra hosting-miljöer med stort fokus på kundnytta.

Funderar du över någonting?

Möt några av våra medarbetare!

Vilka är vi på Navet? Lär känna oss!

Partner, Affärsområdeschef NAVET Affärssystem

NAVET Affärssystem
sv_SE
en_GB sv_SE
Scroll to Top