042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navets jubileumshonung är här!

Idag åkte hela Navet till Norrvikens trädgårdar för att besöka vår egen bikupa i Norrvikens bigård. Cirka 80 000 bin ledda av vår drottning, som vi så passande döpt till Navette, har arbetat under hela våren och sommaren för att ge oss massor av jubileumshonung i samband med att vi firar 30 år med bättre affärer.

Just nu, efter två av tre genomförda honungsslungningar, har vi tagit emot 25 kg honung fint paketerade i Navet-burkar.
På plats gav bi-experten Fredrik oss en ordentlig honungssafari med genomgång av våra bi samtidigt som vi fick njuta av en fantastik omgivning, ett smakprov och se våra flitiga bi-vänner arbeta omkring oss.

Tack för detta söta guld Navette plus övriga bi, Norrviken som aktivt arbetar med att bevara bi-samhällena och inte minst vår bi-expert Fredrik!