042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Save the date – Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer är Navets kundlöfte, därför var det naturligt att döpa vår årliga kund- och marknadsdag till Bättre affärer-dagen. En heldag där vi tillsammans med våra kunder och relationer bjuder på ny kunskap och inspiration.

Fem år med Bättre affärer-dagen

Bättre affärer-dagen etablerades av Navet hösten 2015 och är idag Sydsveriges årliga mötesplats för framtida företagande. Premiäråret 2015 löd programmet ”Utnyttjar du Öresundsregionens fulla potential?” Därefter har programmet fokuserat på högaktuella ämnen såsom:

”Digitaliseringen – en naturkraft ”under 2016, ”Innovation och kreativitet” under 2017 samt vikten av ”Konstant förändring, vårt nya normaltillstånd” under 2018.

På Bättre affärer-dagen lyfts framgångsrika företags erfarenheter och intressanta case fram samtidigt som gästerna får möta spännande ledare, entreprenörer, kreatörer och innovatörer.

Sydsverige Live

Sedan 2017 släpps även Sydsverige Live, en rapport om Sydsveriges näringsliv för insikt och rätt beslut, i samband med Bättre affärer-dagen vilket ger ytterligare en ökad insikt både på bredden och djupet kring Sydsvenskt näringsliv. Rapporten Sydsverige Live produceras av Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i Sydsverige.

 

Den 28 november är det dags för årets Bättre affärer-dag med tema: Ensam är inte stark, tillsammans gör vi skillnad.