042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Stort intresse när NAVET Analytics presenterade Insikt Skandinavien i Almedalen

Under torsdagseftermiddagen den 4:e juli höll NAVET Analytics i två spännande och välbesökta seminarier i Öresundshuset. Den första fokuserade på hur vi med AI & Digital etnografi kan utföra marknad- och omvärldsanalyser i helt nya dimensioner. Vi fördjupade oss i tekniken och presenterade skarpa kundcase med vår en helt unika AI-motor. Under den andra sessionen presenterades Insikt Skandinavien- en unik analys där vi lyssnat in på vilka mönster, beteenden och trender som uttrycks i den digitala sfären kopplat till ett antal aktuella samhällsfrågor. Missade du seminarierna eller önskar du att se om dem? Nedan finns länkar till båda presentationerna på Öresundshusets Youtube-kanal.

Seminarium 1: AI och digital etnografi – omvärldsanalys i nya dimensioner

Seminarium 2: AI och digital etnografi vilken bild ger samhällets digitala avtryck?