042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

NAVET I ALMEDALEN 2019

För sjätte året i rad är Navet på plats i Almedalen. I år arrangerar vi två frukosttillfällen för rundabordssamtal i högaktuella ämnen, med spännande inspiratörer och intressanta gäster. Under torsdagen håller vi även i två seminarium i Öresundshuset kl. 13:30 – 14:15 och kl. 16.30 – 17.15, följt av ett mingel 17.30-18.30. Om du är intresserad av att delta i någon av frukostarna som gäst, kontakta Sara Kulle, sara.kulle@navet.se. Våra två seminarium under torsdagen är publika. Vill du träffa någon från Navet utanför våra arrangemang, se kontaktuppgifter under relaterade medarbetare på denna sida. 

 

Tisdagen den 2 juli 2019

Tema: AI & Digital etnografi
NAVET Analytics presenterar exklusivt med hjälp av partnern och det världsledande AI-företaget Quilt.ai en kraftfull AI-motor och gör en djupdykning i tekniken och metodiken med skarpa exempel från kundcase med vår en helt unika AI-motor.

Onsdagen den 3 juli 2019

Tema: Innovation & Samverkan
Inspiratörer på plats:
Annki Cedervall – Ramböll Retail Planning, Director
Jesper Falkheimer – Forskning, samverkan och innovation, Lunds Universitet, Sektionschef
Erik Kalmaru – Svensk Byggtjänst, Kommunikationsansvarig
Magnus Ohlsson – Heidelberg Cement, VD Cementa

 

Torsdagen den 4 juli 2019

AI & Digital etnografi: Omvärldsanalys i nya dimensioner
Öresundshuset kl. 13:30 – 14:15

NAVET Analytics presenterar med hjälp av partnern och det världsledande AI-företaget Quilt.ai i Öresundshuset hur vi med AI & Digital etnografi kan utföra marknad- och omvärldsanalyser i helt nya dimensioner. Detta är tekniken som erbjuder oändligt mycket mer än vi tidigare trodde var möjligt. En djupdykning i tekniken och metodiken med skarpa exempel från kundcase med vår en helt unika AI-motor.


AI och Digital etnografi – Vilken bild ger samhällets digitala avtryck?
Öresundshuset kl. 16.30 – 17.15, följt av ett mingel 17.30-18.30

Vilka mönster, beteenden och trender går att identifiera när vi lyssnar in på allt som faktiskt uttrycks i den digitala sfären? Vad är viktigt för medborgarna i relation till medias bild och den politiska kommunikationen? NAVET Analytics presenterar med hjälp av partnern och det världsledande AI-företaget Quilt.ai i Öresundshuset analysen
Insikt Skandinavien under ett interaktivt seminarium, öppet för allmänheten följt av mingel.