042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Intervju med vår Molnspecialist Måns

Måns Hellström arbetar som Molnspecialist på NAVET Affärssystem. Just nu söker vi fler specialister som kommer jobba i nära team med honom och övriga kollegor. I intervjun nedan berättar Måns om vad en Molnspecialist på Navet gör. Läs mer om tjänsten och ansök HÄR.

 

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

I mitt jobb är inte den ena dagen lik den andra. Som molnspecialist arbetar jag med att ta fram, säkra och effektiva lösningar åt våra kunder och ofta arbetar jag i många projekt samtidigt. Ena dagen konfigurerar jag servermiljöer, planerar driftsättning av affärssystem eller utforskar nya lösningar och tekniker som säkerställer att vi ligger i framkant. Andra dagen sitter jag i möten med kunder och leverantörer och är med och tar fram förslag på vidareutveckling av kundernas affärsstöd. Det jag tycker är roligt med mitt jobb är jag ständigt utmanas och utvecklas. Det är en seger varje gång komplexa problem och frågor får sitt svar och där vill jag ödmjukt påstå att jag ofta är en nyckelspelare.

 

Du säger nyckelspelare, berätta mer!

Ja, jag är ju verkligen inte ensam om att leverera bra lösningar åt våra kunder. I min roll är det viktigaste att säkerställa att våra kunders affärssystem fungerar som de ska och att de är säkra och effektiva att använda. Jag blir därför ofta inblandad i både stort och smått som rör kundens lösning hos oss. Det kan vara allt ifrån att sätta upp nya servermiljöer eller förse kundansvariga med underlag för vidareutveckling av befintliga lösningar. Dessutom går en stor del av mitt arbete till att ge råd och stöd internt.

 

Vad ser du som Navets styrka?

Den största och viktigaste styrkan är att vi har det väldigt roligt på jobbet och att vi alla trivs oerhört bra tillsammans. Vi är nyfikna på våra kunder och med våra olika affärsområden kan vi möta kunden både med bredd och spetskompetens för att förstå kundens behov. NAVET Affärssystem arbetar därför ofta över gränserna mellan olika affärsområden för att ge kunder smartare och bättre helhetslösningar. En sak är säker, kunden är alltid i fokus. Det är allt detta som gör det extra roligt, utmanade men samtidigt utvecklande – att vi med vår bredd och spetskompetens förser våra kunder med bättre affärer.

 

Ansök och läs mer om tjänsten HÄR.