042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet bygger bikupa i Norrvikens bigård!

Navet är med och bidrar till att bevara och utveckla våra flitiga små vänner genom att hyra en bikupa i Norrvikens trädgårdars bigård. Bina är sedan en tid tillbaka i full fart att arbeta och kommer producera någonstans mellan 25-45 kg honung. Detta innebär samtidigt att bina kommer samla nektar från häpnadsväckande 2 miljoner blommor och flyga över 88 000 kilometer! Bikupan består alltså av ett stort bi-samhälle vilket innebär att vi som arbetsgivare har gett ett livstidsarbete åt cirka 80 000 bin. Dessutom finns där en speciellt bi i bikupan som håller extra ordning och reda, vår drottning som vi valt att döpa till Navette. Nu hoppas vi på att Drottning Navette håller ställningarna så att det produceras extra mycket jubileumshonung nu när vi firar 30 år med bättre affärer.