042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Möt Karin Pelvén– Applikationskonsult, Navet Affärssystem

”Att arbeta på Navet är utmanande och samtidigt utvecklande då vi hela tiden arbetar för att ligga i framkant.”

Karin tog sin Affärssystemexamen vid Högskolan i Halmstad 2017 och Navet fångade henne direkt. Det var till och med klart innan hennes studier avslutades då Navet och Karins vägar korsades i samband med några månaders praktik genom hennes utbildning. Sedan dess har hon jobbat på Navet Affärssystem som Applikationskonsult, något vi är väldigt glada över!

Intresset för att arbeta med Affärssystem startade egentligen genom några år inom bankvärlden tidigare där hon bland annat hade arbetsuppgifter som innefattande E-handelshantering och bekämpning mot bedrägeri. Ett arbete som innebar kontakt med många olika system vilket också väckte intresset för Affärssystem och utbildningen.

”Jag drivs att få möta kunder och kunna tillgodose deras behov i form av olika lösningar som skapar en enklare vardag för användarna.”

Karins arbetsuppgifter som Applikationskonsult idag innefattar bland annat att hjälpa kunder med supportärenden, implementation och uppgradering av system samt utbildning. Arbetet innefattar därmed stor variation och en blandad vardag. Uppdragen sker sedan i huvudsak inom Microsoft produkter med fokus på Business Central.

Karin föddes i Norrköping och flyttade med familjen som 2-åring till Oslo. Där bodde de i 9 år och vid 11 års ålder gick flytten till Sverige igen. Denna gång flyttade de dock inte tillbaka till Norrköping utan till Helsingborg där hon tillsammans med övrig familj stannat.

Idag bor Karin med sin sambo och hunden Loke i Helsingborg. När hon inte arbetar ägnar hon mycket tid ute i det vilda med både Loke och sambon. Naturen trivs de alla i, inte minst Loke som är en husky och kräver mycket motion. Att åka skidor har hon också som en stor passion, något hon menar att hon kan tacka tiden i Norge för. Utöver skidresor fungerar även andra resmål utmärkt och att upptäcka nya delar av världen är för Karin viktigt.