042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navets Malmökontor flyttar till Gängtappen

Nu stärker vi vår redan fasta förankring i Malmöregionen och expanderar med nya lokaler i en av Malmös absolut mest intressanta fastigheter.

Den 1 juni flyttar koncernens Malmökontor från Malmö Börshus till Gängtappen i Dockan. Här kommer vi att etablera oss på fjärde våningen med en strålande utsikt över staden i en härlig och modern miljö med historiska vingslag som går igen i hela fastigheten efter en varsam renovering.

– Vi är redan en av Sydsveriges ledande affärskonsulter och lagom till vårt 30-årsjubileum får vi möjlighet att fira detta med en fantastisk utsikt över en av Sveriges hetaste marknader för våra tjänster. I samband med flytten blir vi dessutom grannar med välkända företag som vi har goda relationer med såsom Länsförsäkringar, Hypergene, Wihlborgs, Mediaevolution med flera, säger Göran Hellström, Partner och CEO.

Nu startar en spännande resa med anpassning och viss ombyggnad av våra 300 kvm för att matcha våra behov. Vi skapar utmärkta ytor för våra medarbetare och plats för sammankomster av olika slag där vi kan möta kunder och skapa nya relationer. På bottenvåningen händer det även spännande saker då man för närvarande bygger en restaurang och stora uteplatser vilket även här ger plats för härliga möten.

Bild: Felix Gerlach