042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet firar 30 år med rekryteringar och expansion

Sedan 1989 har Navet hjälpt kunder till bättre affärer. Efter ett expansivt 2018, med vidare tillväxt och rekryteringar, fortsätter Navet tillväxtresan under jubileumsåret 2019.

– 30 år går snabbt när man har kul och får arbeta med utvecklande kunder och kollegor. I alla år har vi drivits av att hjälpa företag utvecklas och nå större framgång, till nytta för vår region och Sverige, säger Göran Hellström som grundade Navet 1989 tillsammans med en tidigare kollega och fortsatt är VD.

Under jubileumsåret kommer Navet att satsa vidare på att vara en av de ledande affärskonsulterna i Sydsverige. Navets förankring i regionen är gedigen och fast. Utifrån välbelägna centrala kontor i Malmö och Helsingborg är Navet lokaliserade nära kunderna med ett 40-tal specialiserade medarbetare.

– Många kundrelationer har varit både i konjunkturnedgångar och -uppgångar. Oavsett konjunktur har vi bidragit till starkare verksamheter och även om vi har kunder över hela landet slår förstås våra hjärtan extra starkt för utvecklingen i Sydsverige och kommer så att göra även i framtiden, säger Göran Hellström.

Ulf Strömqvist är sedan 2011 styrelseordförande i Navet.

– Navet har bidragit till näringslivets framgångar under imponerande 30 år, med, kunskapstyngd och ett vasst affärssinne. Med övertygelsen att gedigen kunskap leder till bättre affärer engagerar sig Navet idag dessutom i ett antal trender som driver utvecklingen framåt, däribland digitalisering, omvälvande nya affärsmodeller och förändrade konsumentbeteenden, säger Ulf Strömqvist, styrelseordförande Navet.

Sedan 2011 ingår Industrifakta i koncernen. Industrifakta är ett specialiserat marknads-undersöknings- och analysföretag med Norden som marknad som även säkerställer leverans av aktuella trender och analyser som grund för strategisk rådgivning.

Under 2018 omsatte Navet koncernen drygt 50 Mkr och rekryterade sex nya medarbetare till kontoren i Helsingborg och Malmö.