042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet vinnare på årets QBShare!

Varje höst håller QBS Group en konferens vid namn QBShare där bl.a. de senaste nyheterna kring Microsoft Dynamics 365 Business Central presenteras.

Förutom nyheter och information om produkten och Microsoft så presenteras även årets vinnare inom tre olika kategorier; flest sålda licenser, flest sålda prenumerationslicenser och flest sålda CSP-licenser. Navet blev, i år, vinnare på kategorin CSP! Kategorin CSP står för Cloud Solution Provider, där bl.a. produkter som Azure, Power BI och Dynamics CRM ingår.

Navet har de senaste åren gjort en stor satsning på just det området där vi, förutom försäljning av Power BI och Dynamics CRM, kombinerar Business Central (NAV) med Azure. Detta har visat sig vara en framgångsrik satsning som ligger helt i linje med vad Microsoft och branschen i övrigt rör sig mot. Årets vinst är även ett kvitto på att vi dels gör rätt saker och dels gör dem riktigt bra.