042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

NAV-igera bättre med Document Capture 5.00

Navets partner Continia, specialister inom lösningar för Dynamics NAV, fortsätter att leverera ökad affärsnytta med fakturahanteringsprodukten Document Capture 5.00, Service Pack 5. Samtidigt lanserar de en helt ny hemsida och bjuder på nyheter angående Business Central. Så om du vill följa med i det senaste inom Continia Document Capture – häng med i svängarna!

Continia Document Capture är som du kanske redan visste en modul till Dynamics NAV, som effektiviserar och digitaliserar hantering av leverantörsfakturor. Den erbjuder ett brett och smart utbud av funktioner som automatiserad scanning av faktura, inkommande registrering, dokumentöversikt och mycket mer. Fiffigt, tryggt och effektivt med andra ord.

Service Pack 5 – ett pärlband av nyheter

I sin ambition att ständigt utveckla Document Capture har Continia inte legat i hängmattan under den heta sommaren. Istället har utvecklarna lanserat ett helt nytt Service Pack, det 5:e i ordningen och en ny stor version av Document Capture (5.00). De nya versionerna innehåller flera godbitar som ger dig som användare en behagligare upplevelse genom ett betydligt mer stabilt system. Det finns ungefär flera anledningar att fundera på en uppgradering till Service Pack 5 (SP5), som innehåller förbättringar för Document Capture 4.50 och nyare versioner. Från SP1 till SP5 har Continia vässat produkten med förbättringar som bidrar till ett system där bland annat buggar och fel rättats till.

För att komma över SP5 behöver man antingen skaffa version 4.50 (eller högre) eller uppgradera nuvarande version av 4.50 till senaste Service Pack. Så om du är användare av Document Capture har Navet Affärssystem ett stalltips. Tveka inte – uppgradera snabbt för en ännu effektivare och enklare vardag!

Under huven på Document Capture 5.00

Med version 5.00 har Continia trimmat många funktioner med målet att förbättra användarupplevelsen. Exempelvis följande:

  • Förbättrad navigering och layout
  • Förenklad och snabbare uppsättning/konfiguration
  • Text och fält kan gömmas eller visas beroende på inställningar
  • Smidigare flöde och mindre ”klick”
  • Effektivare mappning av fakturor och mallar
  • Enklare förståelse vad det gäller flöde, godkännande och information till användaren

För en mer detaljerad genomgång, hör gärna av dig till Navet Affärssystem så kan vi hjälpa dig uppgradera och trimma din Document Capture-lösning.

Continia satsar på ny hemsida

I samband med Service Pack 5.00 och en ny version av Document Capture har Continia även storsatsat på sin hemsida (www.continia.com) som nu finns tillgänglig i flera språk. Ett nytt gränssnitt förenklar och tydliggör för användaren, både vad det gäller navigering men även med information angående vad Document Capture och deras andra tjänster erbjuder.

Document Capture goes Business Central = SANT!

Förresten, visste du att Document Capture är under utveckling till Business Central?

Som bekant slog Business Central ner som en blixt när den lanserades under våren 2018. Nyheten bjöd på spännande tider, både för oss på Navet, våra kunder och partners. Men frågetecknet fanns hur add-ons och andra applikationer skulle kunna anpassa sig till Microsofts nya system, bland annat just Continia och Document Capture. Glädjande nyheter är därför att Continia har meddelat att Document Capture kommer att lanseras till Business Central någon gång under årsskiftet 2018/2019.

Vi på Navet följer utvecklingen noga och ser med spänning fram emot att få testa Document Capture på framtidens plattform, Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kan läsa mer om Business Central i denna artikel där vi beskriver vad detta är och innebär för framtidens system.