042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Martin Larsson – med passion för lyckade fastighetsaffärer

”Jag drivs starkt av att tillsammans med säljare och köpare avancera en fastighetsförsäljning mot ett lyckat avslut. Ett avslut där båda parter känner att de lyckats uppnå Bättre Affärer”.

Martin är sedan 2014 anställd i Navet. Han är idag partner med ett särskilt fokus inom affärsområdet Corporate Finance. Hjärtat slår extra hårt för fastighetsrådgivning och fastighetstransaktioner.

”Jag gillar verkligen dynamiken i en fastighetsförsäljning. Det är en spännande mix av ekonomi, juridik och teknik, med den extra kryddan att processen ska anpassas till två olika och unika parter. Ett tillstånd som gör varje process unik”.

Efter avslutade studier i Lund, till civilingenjör i Lantmäteri, har Martin jobbat med fastighetstransaktioner på finans- och fastighetsföretaget Catella i tio år och på PwC i tre år. Under dessa år var Martin delaktig i många, stora fastighetstransaktioner och läste även in och blev registrerad fastighetsmäklare. Martin var även ansvarig för fastighetstransaktioner i södra Sverige. Med andra ord. 13 år inom fastighetsbranschen rymmer mängder av värdefulla erfarenheter och kunskaper.

”Det har varit väldigt intressant att se hur fastighetsmarknaden i södra Sverige kraftigt har utvecklats sedan början av 2000-talet. Det var lärorikt att arbeta hos en global aktör men när chansen dök upp på Navet var beslutet enkelt. Jag trivs väldigt bra med Navets snabba beslutsvägar, vår breda kompetens kombinerat med stark lokal närvaro och marknadskunskap och att jobba med fokus på långsiktiga relationer”.

Martin bor med fru och två barn i Hofterup. Deras gemensamma trädgårdsprojekt, initierat av hustrun, utgör en avkopplande oas utanför arbetstid. På fritiden gillar Martin att ge sig ut på både korta och långa resor med familjen samt att få tid till foto och film.