042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Möt Joakim Lindahl

”Att vara en del i Navets unika kunskapsbank är fantastiskt. Ytterst få företag i Sverige har liknande sammansättning av specialister inom olika kompetensområden som Navet och den utvecklas för varje dag. ”

Sedan 2015 är Joakim anställd på Navet och är idag partner och ansvarig för affärsområdet Navet Corporate finance.

Efter studier till byggnadsingenjör på LTH i Helsingborg påbörjade Joakim 1999 sin karriär på NCC som trainee. Ett antal år och tjänster senare blev Joakim en av de yngsta avdelningscheferna på NCC när han tog över Avdelning Helsingborg/Halmstad 2011. De sista åren på NCC var det stort fokus på förändringsledarskap och att möta ett stort generationsskifte i byggbranschen.

Navets bredd och djupa förankring i det nordvästskånska näringslivet lockade över Joakim som konsult under början av 2015.

”Steget från entreprenadbranschen till affärskonsult inom Navet Corporate finance är mindre än vad man kan tro, merparten av kunder och kollegorna i branschen är samma.”

Joakim bor i Rydebäck, med fru och två barn. På fritiden är Joakim engagerad i sina barns fritidsaktiviteter, bland annat Fortuna FF:s P08-lag, där sonen är aktiv. Joakim är även aktiv i välgörenhetsprojektet Team Rynkeby – God Morgon. Ett projekt som samlar in pengar till förmån för Barncancerfonden och avslutas med en cykeltur till Paris under juni/juli varje år. God mat och dryck är även ett intresse som gärna kombineras tillsammans med aktiva semestrar till snö och sol.