042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Checköverlämning för Team Rynkeby 2017

Lördagen den 16 september var det dags för den årliga checköverlämningen i Team Rynkeby. Totalt doneras 26,7 miljoner kronor till förmån för kampen mot barncancer. Årets donation slår historiskt rekord och blir Barncancerfondens största enskilda bidragsgivare.

Checköverlämningen skedde genom en stor ceremoni på Sundstorget i Helsingborg och rungande applåder och dånande jubel utbröt när storleken på donationen offentliggjordes och checken överlämnades till Anne Grefberg, tf. Generalsekreterare på Barncancerfonden. Årets donation är en ökning på 41% från föregående års donation.

Förutom att Navet för fjärde året i rad är guldsponsor till Team Rynkeby Helsingborg har även två av våra medarbetare, Fredrik Hansson Alkbrand och Joakim Lindahl, deltagit som lagkapten och cyklister i teamet. Joakim kommer inför nästa år även ta över rollen som lagkapten samtidigt som Fredrik åter deltager som cyklist för fjärde året i rad.