042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Möt Meisam Shiravand

”Att få arbeta med något man verkligen gillar och projekt som är utvecklande, komplexa och roliga samt få göra det på ett företag som Navet är väldigt stimulerande. Med den otroliga kompetensen och kreativiteten som finns på Navet är det inte svårt att bidra till bättre affärer för våra kunder.”

Meisam har arbetat på Navet Affärssystem som verksamhetskonsult sedan 2015, där han bla. hjälper kunder med support, implementation och uppgradering av system, projektledning samt utbildning. Uppdragen sker i huvudsak inom Microsoft produkter med fokus på NAV.

Han har en lång erfarenhet inom persontransportsbranschen där hans yrkeskarriär började 2003 hos RD Taxi (fd. Skurups Taxi) och där han arbetade som ekonomiassistent, IT-support och sedan IT-ansvarig. Efter en examen i systemvetenskap från Lunds universitet skiftades fokus mot applikation i kombination med verksamheter. Detta resulterade i ett nytt arbete som applikationskonsult hos Erisma där Meisam fick arbeta på verksamhetssidan men även med programmering.

Meisam bor i Malmö med sin fru och spenderar gärna fritiden ute på långa promenader vid havet med henne eller läser en spännande biografi. Han har också ett gediget intresse för klassisk persisk musik och poesi och kan spendera en hel del tid på det. Resa gör han gladeligen både till sol och snö, dock föredrar han ett snötäckt bergslandskap framför soliga stränder.