042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Möt Cecilia Norstedt

– Att arbeta på Navet är väldigt stimulerande och utvecklande. I mitt arbete som ekonomistyrningskonsult möter jag olika branscher med olika frågeställningar. Ena dagen arbetar jag på kontoret med ett tjänsteföretag, nästa dag är jag hos en kund som driver handel. I Navet arbetar vi dessutom tillsammans över våra tre affärsområden vilket gör oss unika och väldigt kompetenta.

Cecilia började arbeta på Navet Ekonomistyrning under hösten 2014. Tidigare arbetade hon som ekonomiansvarig på ÅF Technology och dessförinnan inom Epsilon koncernen.

Cecilia tog examen 1988 och efter sommaren tog yrkeskarriären vid. Första arbetet var som ekonomiassistent på Projektgruppen i Helsingborg, ett bolag som kom att utvecklas till det som sedan blev Sigma-koncernen. Inom Sigma arbetade hon som ekonom och sedermera ekonomiansvarig för några dotterbolag. Sigma delades upp på tre koncerner och Cecilia fortsatte sin karriär som ekonomiansvarig inom Epsilon. För ca 5 år sedan köpte ÅF upp Epsilon-koncernen. Sista åren som ekonom på ÅF arbetade hon med att starta upp en verksamhet som utförde kvalificerade redovisnings- och bokslutstjänster till ÅF:s underleverantörer.

Cecilia bor i Helsingborg med sin sambo och två barn. Hon tillbringar gärna fritiden i nya sommarhuset med familjen och umgås med vänner. Hästar har varit ett stort intresse hela livet och hon har även en karriär som ridlärare bakom sig.