042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Möt Marcus Gustavsson

”Mitt jobb på Navet är väldigt utvecklande eftersom jag får möjlighet att bygga kreativa lösningar som löser våra kunders vardagsproblem. Att ständigt få arbeta med nya problemlösningar och få insikt i hur olika branscher och företag fungerar är ett privilegium. I detta är Navet en perfekt arbetsgivare som erbjuder flexibla arbetstider med frihet under ansvar och stora möjligheter till att utvecklas.”

I mitten av 2010 kom Marcus till Navet och arbetar sedan dess inom affärsområdet Navet Affärssystem. Dessförinnan arbetade han med Dynamics NAV på Excellent System men har tidigare IT-administrationserfarenhet från en pappersmassafabrik. Sedan tidigt i våras är Marcus även delägare i Navet.

Yrkeskarriären startade 2007 efter avslutade studier till civilingenjör i datateknik vid Linköpings Tekniska Högskola. Efter examensjobb i projektledning hos Excellent System fick han fast anställning och har sen dess arbetat med Microsoft Dynamics NAV.

Marcus är 35 år och bor tillsammans med sin fästmö och två labradorer i Lund. Tidigare var han en äventyrare och träningsfreak (cyklat i Nord Korea och genomfört fyra svenska klassiker). Marcus initierade 2014 även Navets mångåriga engagemang i Team Rynkeby och deltog i teamet som cyklade till Paris 2014. Inför 2015 blev Marcus avlöst av Fredrik Hansson Alkbrand och 2017 cyklar både Fredrik och Joakim Lindahl till Paris. För Marcus är det numera mer fokus på att umgås med nära och kära och uppfostra den senaste valpen i flocken.