042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

”Jag brinner för Corporate finance”

– Navet är en fantastisk arbetsgivare där jag får möjlighet att arbeta med det jag brinner för: bolagstransaktioner och rådgivning runt det. Relationer till kunder och investerare är en av de saker som gör att mitt arbete är kul varje dag, säger Anna Sandell.

Anna kom till Navet och Corporate finance i början av augusti 2016. Dessförinnan arbetade hon med Corporate finance – rådgivning inom bolagsförsäljningar – på Lars Weibull AB. Hon är entusiastisk över sin nya arbetsplats: Företaget har en dynamisk miljö med riktigt kompetenta medarbetare inom många olika områden.

Anna Sandells yrkeskarriär startade 2006 efter avslutade civilekonomstudier vid Linnéuniversitetet. Solresor i Sverige AB blev hennes första arbetsplats. Placeringar i Malmö, Bangkok och Azorerna följde innan hon, efter dryga fem år inom resebranschen, tog steget över till PWC. Här arbetade Anna med marknad och försäljning tills hon landade inom Corporate finance.

Anna är 35 år och bor tillsammans med sin fästman och två barn i Bjärred. På fritiden uppskattar hon resor, både äventyrliga och numera lite mer familjevänliga, träning samt att umgås med nära och kära. I maj 2017 springer hon, tillsammans med kollegan Marcus Crona, Toughest på Ribersborg i Malmö.