042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Wihlborgs köper i Helsingborg

Wihlborgs har tecknat avtal om att förvärva fastigheterna Ackumulatorn 15 och Ackumulatorn 17 på Långeberga i Helsingborg. Långeberga är ett modernt verksamhetsområde, beläget på utmärkt kommunikationsläge precis väster om E6 och E20. Fastigheterna omfattar ca 16 800 m² tomtyta samt en lager- och kontorsbyggnad om ca 4 300 m² där Noviflora Helsingborg AB är den största hyresgästen. Säljare är Bröderna Iborn AB. Tillträde sker den 1 mars 2017. Navet har agerat rådgivare till säljaren i affären.

– Långeberga är ett välmående verksamhetsområde och kommunikationsläget är ypperligt med direkt access till Europavägnätet. Genom denna affär, tillsammans med en tidigare förvärvad fastighet i området, skapar vi en bra bas i ett förvaltningsområde som är nytt för oss. Vi hoppas kunna utöka beståndet i Långeberga med tiden, säger Anders Jarl, vd på Wihlborgs i ett pressmeddelande.