042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Checköverlämning för Team Rynkeby

Team Rynkeby 2016 avslutade på lördagen den 17 september sitt projektår med traditionsenlig och bejublad checköverlämning. I år skedde denna överlämning på ett fullsatt Sundstorget i Helsingborg. Navets medarbetare och tillika vice lagkapten i Helsingborgslaget Fredrik Hansson Alkbrand cyklade i täten för den 150 personer långa cykelparaden genom centrala Helsingborg. Team Rynkeby Sverige överlämnade vid ceremonin en check med hela 18,9 Mkr till Barncancerfonden! Pengarna är öronmärkta till forskning avseende barnleukemi samt till syskonstödjare vid barncancerklinikerna runt om i Sverige.

Navet är stolta guldsponsorer till det uppmärksammade välgörenhetsprojektet Team Rynkeby sedan tre år tillbaka. Bolaget har under dessa år också bidragit med en deltagare i teamet varje år. Projektet startar omgående upp ett nytt år med planering, insamling till Barncancerfonden och träning för att sedan i juli 2017 genomföra den stora manifestationen med cykling till Paris.

I det nya laget kommer Navet i år att bidra med inte mindre än två deltagare. Vår CFO Fredrik Hansson Alkbrand kommer att vara lagkapten och vår affärsområdeschef för Corporate Finance Joakim Lindahl kommer även han att äntra projektet och sadeln. Navet önskar lycka till och förhoppningsvis blir det en ny rekordinsamling till förmån för forskning och drabbade familjer. Naturligtvis kommer Navet att vara stolta sponsorer även 2017.

 

Checköverlämning 2016