042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Riksbyggen förvärvar 203 hyresrätter i Trelleborg

Navet har agerat finansiell rådgivare till Riksbyggen när man nu förvärvar två fastigheter i Trelleborg av Brogripen med sammanlagt 203 hyresrätter. Affären är Riksbyggens första förvärv av hyresrätter i Trelleborg och är ett led i Riksbyggens strategi att utöka sitt fastighetsbestånd.

-Trelleborg har haft en stabil befolkningstillväxt under de senaste tio åren och med förbättrade kommunikationer, bland annat genom den nya tågförbindelsen till Malmö, ser den framtida utvecklingen mycket positiv ut för staden. Riksbyggen har en stor och lång erfarenhet av att förvalta hyresfastigheter och vi är mycket glada över vårt första förvärv i Trelleborg, säger Carl-Johan Hansson, chef för Affärsområde Fastigheter på Riksbyggen.

Riksbyggen förvärvar i affären fastigheten Hälleflundran 2 med 64 lägenheter i sex huskroppar samt fastigheten Innerstaden 4:34 i centrala Trelleborg med 139 lägenheter varav 36 lägenheter i ett äldreboende.

Fastigheterna tillträds den 15 juni.