042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Välkommen till Competensdagen den 19 mars i Helsingborg

Under rubriken Vinnande organisation – att nå resultat med både hjärta och hjärna – arrangerar Competensum, med Navet som partner, Competensdagen den 19 mars i Helsingborg. I programmet deltar bl a Parisa Zarnegar, filosofie doktor i neurovetenskap. Parisa presenterar de senaste forskningsrönen och visar hur du genom hjärnan kan utveckla ledarskapet och organisationens resultat. Per Tryding, vVD för Handelskammaren pratar initierat kring ämnet ”Är det lönt att skicka chefen på kurs?”. Härutöver ett case från Hilti – från kris till finansiell framgång. Hilti´s VD Aksel Ringvold tar med oss på en fascinerande resa där Hilti blev utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats 2014.

Efter det ordinarie programmet på förmiddagen, inkl gemensam mingellunch finns det möjlighet att förlänga dagen med en workshop tillsammans med Erik Fernholm. Erik är utsedd till Årets Föreläsare och pratar bl.a. om vad som kännetecknar framtidens vinnande företag.

Navet är likt tidigare år partner till Competensdagen.

Ta del av fullständig inbjudan genom att klicka på bilden nedan.

competensdagen_rektangular_banner2