042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet expanderar inom fastighetsutveckling och anställer Joakim Lindahl

Navet har anställt Joakim Lindahl som ansvarig för Navets strategiska rådgivningsverksamhet inom fastighetsutveckling. Joakim är 38 år och en långvägare inom NCC där han inledde sin yrkesbana och var senast avdelningschef i Nordvästra Skåne och Halland.

Joakim kommer att ingå i Navets affärsområde corporate finance som inkluderar bolagets tjänster kring försäljning och förvärv, strategisk rådgivning samt analys och värdering. Joakim kommer att utgå ifrån kontoren i Helsingborg och Malmö.

”Vi känner en starkt ökad efterfrågan på denna specialistkompetens och är väldigt nöjda med att rekrytera Joakim som har en gedigen kompetens och ett stort förtroende i marknaden”, säger Navets Vd Göran Hellström.

Navet har det senaste året tagit plats bland Sveriges största rådgivare inom fastighets-transaktioner. En avgörande framgångsfaktor är den strategiska rådgivningskompetens inom fastighetsutveckling som ofta utgör ett inledande skede i alla transaktioner.

”Navet är genom sitt oberoende och sina olika specialistkompetenser en unik affärskonsult i marknaden. Det blir mycket stimulerande att arbeta i Navet och delta i den fortsatta expansionen”, säger Joakim Lindahl.

Inom fastighetsutveckling utvecklas och förädlas kundernas bestånd, ofta i tidiga skeden. Navets arbetsmodell med analys, struktur och genomförande är garanten för en grundlig och kompetent rådgivning för att optimera fastighetsvärdet.