042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet är partner i Team Rynkeby även 2015

Årets upplaga av Team Rynkeby anses vara den tuffaste någonsin samtidigt som insamlingsresultatet uppgick till goda 11 Mkr från de svenska lagen. Navets medarbetare Marcus Gustavsson möttes av rekorddåligt väder på vägen till Paris men är såklart glad och tacksam för att ha varit med och bidragit till detta välgörenhetsprojekt.

Projektet har sedan 2002 växt från 11 deltagare till över 1250 deltagare fördelade på sex länder.

Navet fortsätter sin satsning och partnerskap även för 2015 och glädjande nog har vår kollega Fredrik Hansson Alkbrand tagit över stafettpinnen från Marcus Gustavsson. Lagcyklingen utgör finalen på insamlingsaktiviteterna och det nya laget har redan formerats och börjat ladda för ett framgångsrikt projekt 2015. Utöver insamlingen handlar projektet också om att öka medvetenheten om barncancer.

Utöver att Navet stödjer Team Rynkeby är vi stolta bidragsgivare även till Barncancerfonden som i år samlas under ledordet HOPE.
Tillsammans skall vi utrota barncancer.