042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Vi välkomnar tre nya medarbetare

Vi har glädjen att hälsa tre nya medarbetare välkomna till Navet.

Martin Larsson har anställts som partner och projektledare inom vårt affärsområde Corporate finance. Martin kommer att förstärka vårt transaktionsteam inom fastighetstransaktioner och kommer samtidigt ansvara för vårt kontor i Malmö. Martin har såväl kandidatexamen i ekonomi, mäklarexamen samt civilingenjörsexamen i Lantmäteri. Martin har ca 10 års erfarenhet av transaktionsrådgivning av fastigheter och har tidigare arbetat på såväl Catella som PWC.

Cecilia Norstedt har anställts som Associate inom vårt affärsområde Affärsutveckling. Cecilia kommer främst att arbeta med kvalificerade controller- och ekonomichefsuppdrag för våra kunder. Cecilia har 25 års erfarenhet inom ekonomi- och verksamhetsstyrning och kommer närmast från ÅF-koncernen. Cecilia kommer att utgå från vårt kontor i Helsingborg.

Robin Carlsson har anställts som Associate inom vårt affärsområde Affärssystem och kommer att förstärka vår kompetens inom Business Intelligence och Microsoft Dynamic NAV. Robin har en magisterexamen i systemvetenskap från Lunds Universitet. Robin kommer att utgå ifrån vårt kontor i Helsingborg.

Vi hälsar Martin, Cecilia och Robin varmt välkomna till oss!