042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet firar 25 år i företagens tjänst

I år är det 25 år sedan Navet grundades i sin första form. Bilden som summerar vår resa dessa år är glädjande nog rätt stabil och grundar sig på en tillväxtstrategi med lönsamhet. Våra uppdrag över åren har varit mångfacetterade och vi har haft förmånen att få arbeta tillsammans med flertalet mycket intressanta kunder i vitt skilda branscher.

Att ha glädjen att aktivt kunna medverka i våra kunders verksamheter, såväl i med- som motgång slutar aldrig att fascinera och motivera oss. Vi ser också hela tiden möjligheten att bli ännu bättre. Vad vår framtid har i sitt bagage vet vi inte men en sak är klar och det är att vi skall fortsätta leverera kvalificerad affärsrådgivning i alla faser av ett uppdrag såsom analys, struktur och genomförande.