042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Träffa oss i Båstad

För närvarande spelas herrarnas del av den årliga tennisturneringen Swedish Open i Båstad. Kommande vecka är det så dags för damernas turnering. Vi befinner oss som vanligt med en bred uppslutning i och omkring Båstad under dessa veckor och träffar dig gärna för en förutsättningslös diskussion.

Vårt dotterbolag Industrifakta AB arrangerar i år också tillsammans med Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen ett eftermiddagsseminarium på Hotell Skansen med rubriken “Bjäredalen: Tema Köpenhamnsregionen”. Eftermiddagen inleds med en kort dragning av Rolf Persson på Industrifakta. Därefter kommer representanter från näringsliv och politik från Helsingborgsregionen och Malmö/Lundregionen att diskutera hur vår region kan samverka och vilka likheter och styrkor som finns i de båda regionerna. Arrangemanget går av stapeln tisdagen den 16 juli kl 15.30. Har du inte fått en inbjudan men vill komma? Kontakta oss direkt!