042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet söker nya medarbetare

Navet söker nu fyra nya medarbetare med placering på vårt moderna kontor i centrala Helsingborg. Följande tjänster är aktuella:

Affärsanalytiker
Vi söker nu en affärsanalytiker till vårt verksamhetsområde Corporate finance. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. räkenskaps- och företagsanalys, företagsvärdering, datainsamling och bearbetning av ekonomisk data, deltagande i finansiell due diligence samt att upprätta och skriva prospekt.

Vi tror att du är nyutexaminerad civilekonom alt. har arbetat några år i näringslivet inom ekonomi eller liknande. Du bör ha analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande, förståelse för ekonomiska samband, hög arbetskapacitet, kunna formulera dina slutsatser tydligt i skrift samt ha intresse i företagsekonomi.

Ytterligare personliga egenskaper som värdesätts är god social förmåga, öppen och ärlig, noggrann och ordningssam, serviceminded samt en positiv attityd.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Senior Partner Göran Hellström, goran.hellstrom@navet.se (0706 – 62 86 79)

Microsoft Utvecklare
Vi söker nu en duktig utvecklare som brinner för att ta fram nya och vidareutveckla helhetslösningar med både etablerad och ny teknik där kundnyttan är i största fokus. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av utveckling av Dynamics Nav, Integrationslösningar med SQL och .net, utveckling av kringsystem till Dynamics Nav samt aktiv medverkan i olika kundprojekt. Arbetet utförs såväl på Navets kontor som ute hos våra kunder.

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom systemvetenskap från högskola eller gymnasiet och har tidigare erfarenhet från programmering med Microsofts verktyg. Du bör även ha god kunskap inom .net/Visual Studio, god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänk, programmeringsteknik, objektorientering och databas. Vi ser även gärna att du har kunskap inom något av följande områden: Ekonomi, organisation, XML, C/AL, Business Intelligence, Qlikview, Web Services eller Webbutveckling.

Personliga egenskaper vi värdesätter är självständighet, god social förmåga, öppen och ärlig, noggrann och ordningssam samt serviceminded. Du bör ha körkort och bil.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Senior Partner Anders Claesson, anders.claesson@navet.se (0705 – 33 50 22)

Erfaren verksamhetskonsult
Vi söker en erfaren verksamhetskonsult till vårt verksamhetsområde Affärssystem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara Implementering, förstudier och analyser av behov, vidareutveckling av kunders system samt driva kundprojekt i team.

Vi ser gärna att du är civilekonom eller motsvarande utbildningsnivå och har arbetat några år som konsult inom Dynamics Nav. Du bör ha god kunskap om verksamheter och hur olika avdelningar i en organisation fungerar och förmåga att fånga intresse och göra affärer. Du har sannolikt intresse för något inom ekonomi, OLF, produktion eller logistik samt en stilistisk förmåga.

Personliga egenskaper vi värdesätter är ett tekniskt intresse, förmåga att lyssna och förstå andras behov, god social förmåga, serviceminded, positiv attityd samt noggrann och ordningssam.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Senior Partner Anders Claesson, anders.claesson@navet.se (0705 – 33 50 22)

Marknadsanalytiker / Skribent till Industrifakta AB
Till vårt dotterbolag Industrifakta söker vi en kombinerad tjänst i form av marknadsanalytiker och skribent. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. bevakning av makroekonomi, byggande och fastighetsmarknad i Sverige och övriga Norden, rapportering av marknads- och konjunkturutveckling inom byggande, fastigheter och närliggande områden. Du kommer även medverka vid datainsamling och databearbetning samt ta fram Powerpointmaterial för egna och kunders presentationer.

Vi tror att du är utbildad nationalekonom eller journalist och har tidigare erfarenhet ifrån bygg- och fastighetssektorn. Att ha arbetserfarenhet ifrån marknadsfrågor, marknadsanalyser och som skribent/journalist är meriterande.

Personliga egenskaper vi värdesätter är analytisk förmåga, kreativt tänkande, att på ett bra sätt kunna formulera slutsatser tydligt i skrift. Brinnande intresse för samhällsutveckling, ekonomi och marknadsfrågor är meriterande. Goda kunskaper i Microsoft Office förutsätts.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Vd Patrik Wikman, patrik.wikman@industrifakta.se (042 – 38 04 51)

Skicka in din ansökan till Navet AB, Järnvägsgatan 11, 252 24 Helsingborg, eller via mail till jobb@navet.se, och märk ansökningen med respektive rubrik på tjänsten.