042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Litorina investerar i Gullbergs

Litorina blir ny majoritetsägare i Gullbergs Sverige AB. Gullbergs har under de senaste tio åren ökat omsättningen med 15 procent årligen och med Litorina som ny majoritetsägare och partner tillförs resurser för en fortsatt tillväxt såväl organiskt som via förvärv.

Gullbergs har idag 22 butiker, företrädesvis i södra Sverige och Mälardalen, vilka tillsammans med fältsäljare, kundtjänst och onlineportal, via centrallagret i Ängelholm försörjer över 25.000 kunder över hela Sverige. Gullbergs omsatte under 2011 ca 505 miljoner kronor.

Navet har varit rådgivare till Gullbergs under företagets mest expansiva period och medverkat i de 10 företagsförvärv som skett sedan 2007. Härutöver är Navet leverantör av Gullbergs affärssystemlösning i Microsoft Dynamics NAV.