042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Industrifakta söker Marknadsanalytiker/skribent

Navets dotterbolag Industrifakta AB arbetar med marknadsanalyser och konjunkturbevakning för företag, organisationer och offentliga organ inom bygg- och fastighetssektorn sedan 1978. Industrifakta utvärderar planerade byggprojekt, gör intervjuundersökningar och omvärldsanalyser, bearbetar statistiska data, analyserar kostnadsutveckling samt inte minst bevakar konjunkturen inom ekonomi, byggande och fastighetsverksamhet för dess kunder. Nu behövs förstärkning med en marknadsanalytiker/skribent.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Bevakning av makroekonomi, byggande och fastighetsmarknad i Sverige och övriga Norden
  • Rapportering av marknads- och konjunkturutveckling inom byggande, fastigheter och närliggande områden
  • Medverkan vid datainsamling och -bearbetning
  • PowerPoint-material för egna och kunders presentationer

Du behöver utpräglad analytisk förmåga, kreativt tänkande och rimliga kunskaper inom makroekonomi. Helst även erfarenhet från bygg- eller fastighetssektorn. Dessutom kan du formulera dina slutsatser klart och tydligt i skrift. Goda kunskaper i Office samt ett brinnande intresse för samhällsutveckling, ekonomi och marknadsfrågor kommer också till god nytta. Du arbetar idag troligen med marknadsfrågor, marknadsanalyser eller som skribent/journalist. Byggande och fastigheter påverkas av det mesta som händer i omvärlden. Industrifakta tolkar sambanden. Vi kan lova dig många utvecklingsmöjligheter och daglig insyn i omvärlden.

Din arbetsplats blir i moderna lokaler centralt i Helsingborg.

Mer information om oss hittar du på www.industrifakta.se. Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till VD Patrik Wikman, Järnvägsgatan 11, 252 24 Helsingborg eller info@industrifakta.se.