042-16 90 30 info@navet.se
Select Page

Navet söker medarbetare inom Fastighetsrådgivning

Affärsområdet Fastighetsrådgivning arbetar bland annat med fastighetstransaktioner, analys, och värdering, fastighetsutveckling och asset management.

Vi söker nu medarbetare till vårt nystartade kontor i Börshuset i centrala Malmö.

Arbetet innefattar marknadsanalyser, investeringsbedömningar inför fastighetsförvärv och försäljningar samt framtagande av beslutsmaterial och presentationer. Vi tror att du är fastighetsekonom/ekonom och har 2-5 års erfarenhet från värderingsföretag, fastighetsbolag eller från konsultbolag inriktat på fastighetsrådgivning. Vi erbjuder en arbetsmiljö där det är högt i tak och där personlig drivkraft, initiativförmåga och engagemang samt intresse av att utvecklas är uppskattade egenskaper.

Den medarbetare vi söker bör vara öppen och utåtriktad och vara van att arbeta självständigt. Vi tror att du har erfarenheter inom de vanligaste programmen från Microsoft och att du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Skicka din ansökan till Håkan Petersson, hakan.petersson@navet.se. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.