GPTW_Certifiering_2020_RGB_150

Work with us within

Our specialists within NAVET Analytics, NAVET Corporate finance and NAVET ERP Systems is our main success factors. That is why we value our employees' skills and personal qualities highly. Our recruitment strategy includes both established specialists and new talents.

Follow us on LinkedIn - Here we update you immediately when a new position comes up!

Kommunikatör till Navet

Är du en person med ett genuint och stort intresse för att skapa bra kommunikation? Vi söker dig som är en kreativ kommunikatör med god kunskap inom marknadsföring och innehållsskapande.

Lantmätare / Fastighetsekonom till NAVET Corporate finance

Tjänsten innebär att du blir en viktig kugge i affärsområdets fortsatta tillväxtresa och framgång och du blir samtidigt en förstärkning av den del av teamet som är specialiserade på främst fastighetstransaktioner och strategisk rådgivning.

Backend-utvecklare sökes till NAVET Affärssystem

Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar.

Developer for NAVET ERP System

Dina projekt består dels av nyimplementationer, uppgraderingar och effektiviseringar för befintlig och ny kund. Som person brinner du för att lösa affärsbehov med hjälp av teknik.

Applikationskonsult till NAVET Affärssystem

Som applikationskonsult hos NAVET Affärssystem arbetar du i våra implementationsprojekt med stor frihet och stora möjligheter till personlig utveckling tillsammans med drivna och kompetenta kollegor.

BI-developer for NAVET ERP System

Jobba med att förenkla vardagen för våra kunder genom visualisering av affärsnära data. Du kommer arbeta med behovskartläggning, design, utveckling och underhåll av applikationer baserade främst på Microsoft Power BI, Qlik Sense och QlikView.

Affärsutvecklare till NAVET Corporate finance

Tjänsten som Affärsutvecklare innebär att du är en nyckelspelare i affärsområdets fortsatta tillväxtresa och framgång. Du blir samtidigt en förstärkning av det teamet som är specialiserade på fastighetstransaktioner och strategisk rådgivning.

Ekonomistyrningskonsult med superuserkompetens inom Microsoft Dynamics NAV och Business Central till TEAM Financial

Arbeta med rådgivning i kvalificerade redovisningsfrågor och användarfrågor, utbildning samt helhetsansvar inom kvalificerad redovisning, analys och rapportering fram till års- och koncernredovisningar.

Projektledare Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV till NAVET Affärssystem

Som Projektledare hos NAVET Affärssystem driver du i våra implementationsprojekt tillsammans med kompetenta kollegor.

Cloud specialist for NAVET ERP Systems

Work with configuration, migration and standardization of our hosting environments with a strong focus on customer value.

Are you thinking about something?

Meet some of our employees!

Who are we at Navet? Get to know us!

en_GB
Scroll to Top