Från utveckling av lösningar med Microsoft komponenter till integration, implementation & drift.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft-certifierad lösningsleverantör som utvecklar kundanpassade lösningar av affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Molnlösningar

Genom en välutvecklad molnlösning i Microsoft Azure tillförsäkrar vi effektivitet genom implementation, utveckling och drift i din verksamhet med den bästa lösningen.

Business intelligence (BI)

Genom att komplettera affärssystemet med lämpliga affärsstöd ges möjlighet till att hantera de dagliga affärerna och de strategiska besluten mer effektivt.

Financial

Helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar.

IT-strategi och utbildning

Vi erbjuder projektledning, support och utbildning. Därtill erbjuder vi rådgivning för att utforma en konkurrenskraftig IT-strategi, i allt från serveruppsättning och systemval till integrationshantering.

Vi ger dig effektiva processer, rutiner och stödsystem oavsett bransch

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhets-konsulter har många års erfarenhet av affärssystem, business intelligence och ekonomistyrning.

Vi är certifierad Microsoft partner

Enkel och smart hantering av dina 
byggprojekt på ett och samma ställe

NavetEdge är en integrationsmotor och digital plattform som kopplar samman system som tidigare inte varit kompatibla med varandra så att din organisation kan nå ökad transparens, effektivitet och frigöra tid.

Några av de medarbetare som arbetar inom affärsområdet

“Microsoft Dynamics NAV är ett roligt affärssystem att arbeta i. Ett fantastiskt verktyg som är enkelt att anpassa i takt med att företaget utvecklas och förändras. Vi har ett jättebra samarbete med Navet som omsätter våra idéer i praktiken och bygger lösningarna i systemet. Navet är dessutom ett bra bollplank och stöd i det dagliga ekonomiarbetet, vilket har gjort att vi har kunnat effektivisera våra rutiner och processer ännu snabbare.”

Cecilia Lindblom

Head of Finance på Stena Line Travel Group​

NAVET Support

Behöver du hjälp från någon av våra medarbetare?

sv_SE
Scroll to Top