042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

BI-konsult till Navet

Vad innebär tjänsten?
Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och samskapar unika moderna affärssystemslösningar tillsammans med våra kunder. Till våra kontor i Malmö och/eller Helsingborg söker vi därför en BI-konsult som brinner för att ta fram kundlösningar för planering, uppföljning och analys baserade på Microsoft beslutsstödsystem Power BI.

Som BI-konsult kommer du arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom visualisering av affärsnära data. Du kommer arbeta med behovskartläggning, design, utveckling och underhåll av applikationer. Du intresserar dig för kunders olika affärsprocesser och rådgör kring rapportering utifrån kundens unika systemlandskap. Som person tycker du om att lösa affärsbehov med hjälp av teknik. Du har ett starkt tekniskt intresse, är en självständig problemlösare och trivs med att samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Delta i projektleveranser
  • Utveckla, designa och underhålla BI-applikationer med fokus på Power BI
  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor som rör datavisualisering

Vem är du?
Kanske är du nyexaminerad med relevant utbildning eller så har du några års arbetslivserfarenhet där du fått möjlighet att få insikt i företagande och dess processer. Vi tror att du förstår hur man presenterar och tar fram pedagogiska lösningar där kundens krav står i centrum. Vi värdesätter ett stort eget driv, engagemang och förmåga att lösa problem.

Vidare tror vi att du har:

  • En god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänk
  • Ett positivt förhållningssätt i ditt arbete
  • Erfarenhet att utveckla eller använda beslutsstödsystem

Har du dessutom erfarenhet från nedan områden ser vi det som starkt meriterande:

  • PowerBI Desktop och/eller Service
  • Redovisningsekonomi eller finansiell rapportering
  • God kännedom om affärssystem i allmänhet

Navets verksamhet
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Guld Partner och utvecklar lösningar i affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central. Dessutom utvecklar vi egna applikationer genom den egenutvecklade integrationsmotorn NavetEdge. Vi har också flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar och sammansättningar av Microsofts komponenter där exempelvis Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Vi kommer göra urval löpande så passa på att söka tjänsten redan idag!

Kontakta Partner Anders Claesson och anmäl ditt intresse för tjänsten. Skriv några rader om varför du är intresserad samt ett CV.

Kontaktperson
Anders Claesson
Partner
E-post: anders.claesson@navet.se
Mobil: 0705-335022

Utvecklare

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda kundunika lösningar. Därför söker vi just nu en utvecklare till affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom både etablerad och ny teknik. I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom att förbättra och effektivisera affärsprocesserna.

läs mer

Backend-utvecklare

För att fortsätta leverera kundunika lösningar behöver vi dig som är nytänkande och som vill skapa helhetslösningar tillsammans med våra kunder. Vi söker en duktig Backend-utvecklare som brinner för tekniken och vill ta sig an en utmanande och bred roll.

Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar. Du är helt bekväm med att använda npm, du vet hur du bör sätta upp unit-testing i en Node-applikation och du har förståelse för GraphQL-API.

läs mer