042-16 90 30 info@navet.se
Välj en sida

BI-konsult till Navet

Vad innebär tjänsten?
Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och samskapar unika moderna affärssystemslösningar tillsammans med våra kunder. Till våra kontor i Malmö och/eller Helsingborg söker vi därför en BI-konsult som brinner för att ta fram kundlösningar för planering, uppföljning och analys baserade på Microsoft beslutsstödsystem Power BI.

Som BI-konsult kommer du arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom visualisering av affärsnära data. Du kommer arbeta med behovskartläggning, design, utveckling och underhåll av applikationer. Du intresserar dig för kunders olika affärsprocesser och rådgör kring rapportering utifrån kundens unika systemlandskap. Som person tycker du om att lösa affärsbehov med hjälp av teknik. Du har ett starkt tekniskt intresse, är en självständig problemlösare och trivs med att samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Delta i projektleveranser
  • Utveckla, designa och underhålla BI-applikationer med fokus på Power BI
  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor som rör datavisualisering

Vem är du?
Kanske är du nyexaminerad med relevant utbildning eller så har du några års arbetslivserfarenhet där du fått möjlighet att få insikt i företagande och dess processer. Vi tror att du förstår hur man presenterar och tar fram pedagogiska lösningar där kundens krav står i centrum. Vi värdesätter ett stort eget driv, engagemang och förmåga att lösa problem.

Vidare tror vi att du har:

  • En god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänk
  • Ett positivt förhållningssätt i ditt arbete
  • Erfarenhet att utveckla eller använda beslutsstödsystem

Har du dessutom erfarenhet från nedan områden ser vi det som starkt meriterande:

  • PowerBI Desktop och/eller Service
  • Redovisningsekonomi eller finansiell rapportering
  • God kännedom om affärssystem i allmänhet

Navets verksamhet
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Guld Partner och utvecklar lösningar i affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central. Dessutom utvecklar vi egna applikationer genom den egenutvecklade integrationsmotorn NavetEdge. Vi har också flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar och sammansättningar av Microsofts komponenter där exempelvis Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Vi kommer göra urval löpande så passa på att söka tjänsten redan idag!

Kontakta Partner Anders Claesson och anmäl ditt intresse för tjänsten. Skriv några rader om varför du är intresserad samt ett CV.

Kontaktperson
Anders Claesson
Partner
E-post: anders.claesson@navet.se
Mobil: 0705-335022

Molnspecialist

I rollen som Molnspecialist kommer du att få en nyckelroll hos oss. Du arbetar med konfigurering, migrering och standardisering av våra hosting-miljöer med stort fokus på kundnytta. Som person har du ett starkt tekniskt intresse och brinner för att ta fram nya och vidareutveckla helhetslösningar inom etablerad och ny teknik. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll och trivs med att samarbeta med kompetenta kollegor.

läs mer

Projektledare Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV

I rollen som Projektledare utgör du en förstärkning till ett team av medarbetare som leder komplexa kunduppdrag med fokus på implementation av affärssystemslösningar. Som en certifierad Microsoft-partner arbetar vi med Dynamics 365 Business Central (och dess föregångare Dynamics NAV) med tillhörande lösningar för BI, Integration och specifika branschlösningar. Som projektledare leder och coachar du en projektgrupp av specialister (alltifrån applikationskonsulter till utvecklare och lösningsarkitekter) och har ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Ditt övergripande mål är att utveckla våra kunders affärsprocesser och din förståelse för kunder olika verksamheter är avgörande för kvalitetssäkra, effektiva och lyckade projekt!

läs mer

Applikationskonsult

Navet har sedan drygt 30 år skapat lönsamhet tillsammans med våra kunder i förändringsprocesser genom tre samverkande affärsområden, NAVET Analytics, NAVET Corporate finance och NAVET Affärssystem. Vi är idag ca 50 medarbetare med två välbelägna centrala kontor i Helsingborg och Malmö.

läs mer

Utvecklare

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda kundunika lösningar. Därför söker vi just nu en utvecklare till affärssystemen Microsoft Dynamics NAV och Business Central som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom både etablerad och ny teknik. I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom att förbättra och effektivisera affärsprocesserna.

läs mer

Backend-utvecklare

För att fortsätta leverera kundunika lösningar behöver vi dig som är nytänkande och som vill skapa helhetslösningar tillsammans med våra kunder. Vi söker en duktig Backend-utvecklare som brinner för tekniken och vill ta sig an en utmanande och bred roll.

Som Backend-utvecklare på Navet kommer du vara inblandad i allt från att sätta upp helt nya integrationslösningar till att hantera CI/CD-pipelines till att stötta och förbättra befintliga lösningar. Fokus i tjänsten ligger primärt på två ben, integrationer och API-backend mot webb- och applösningar. Du är helt bekväm med att använda npm, du vet hur du bör sätta upp unit-testing i en Node-applikation och du har förståelse för GraphQL-API.

läs mer