CSR-arbete

Navet stödjer följande verksamheter:

Campus Vänner

Campus Vänner är brobyggaren mellan studenter och företag. Navet har varit aktiva i föreningen sedan den grundades 2010 och stödjer fortsatt det framåtriktade arbetet.

Rögle BK

Rögle BK är sedan säsongen 2014/2015 åter i SHL. Föreningen bedriver även en genuin och omfattande ungdomsverksamhet och Navet är en trogen och långsiktig partner sedan många år.

A Sustainable Tomorrow

För att stärka vårt hållbarhetsarbete engagerar vi oss som partners i A Sustainable Tomorrow. Detta är en modern mötesplats där kunskap sprids och nätverk skapas i syfte att öka hållbarheten inom näringslivet. Med de globala målen som utgångspunkt genereras nya idéer och samverkan som leder till ökad affärsnytta. 

Team Rynkeby

Navet har varit guldsponsor i Team Rynkeby, Helsingborg, under fem år och har varit representerade även med cyklister i laget till Paris under alla år. Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Idag består Team Rynkeby av 1700 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 44 lag från de nordiska länderna.

sv_SE
en_GB sv_SE
Scroll to Top