Skräddarsydd Applikation

Vi skräddarsyr en mobilanpassad applikation utifrån dina behov så att din organisation får ett verktyg med anpassade processer som är kompatibelt med ditt affärssystem.

Anpassade och utvalda delar av ditt affärssystem direkt i handen

Med NavetEdge ges möjlighet till att koppa ihop utvalda processer i affärssystemet med handhållna enheter, både mobiltelefon och surfplatta. Det är möjligt att bygga skräddarsydda och företagsbrandade applikationer, oavsett om det rör sig in iOS eller Android. Därtill kan anpassade flöden skapas både för interna och externa processer utefter din verksamhet. Exempelvis kan flöden för offerter,  försäljningsorder eller tidsredovisning skapas vilket gör att det traditionella beroendet av dator vid användande av affärssystem kan brytas.

Fördelar med Processer:

Exempel på app till ett hyrföretag av maskiner:

Skapa enkel och smart hantering av dina byggprojekt på ett och samma ställe 

Branda din egen företagsapp så att både du och dina kunder kan effektivisera och kontrollera pågående projekt. Samla all din data och prata med andra system på ett och samma ställe samtidigt som du sparar både tid och pengar. 

Vår kunds fördelar med denna app:

Byggprojekt och arbetsplatser involverar ofta många personer, flera företag och ett stort antal maskiner. Det leder till komplexitet och svårigheter till att få överblick över hela projektet, vilket driver kostnader och sänker produktiviteten. Med NavetEdges kan du ge dina kunder möjlighet till att få en korrekt överblick. Exempelvis går det att både se vilka maskiner som är på hyra i realtid men även vilka maskiner som är bokade och som kommer att levereras framöver. Därmed ges en tydlig överblick och trovärdig prognos över hur kostnader fördelas och insikter kring hur dessa kan minskas.

Kontakt

sv_SE
Scroll to Top